Ondersteun H1, JA1 en JB1 met hun voorbereiding

In de zomer gaat HC 's-Hertogenbosch met 3 heren teams (H1, JA1 en JB1) trainen en spelen in Oostenrijk. De bedoeling is om met een grote groep kruisbestuiving te laten plaatsvinden.

Bijdrage aan clubtrouwheid
Jeugdige spelers komen al vroeg in aanraking met ‘topsport’ en Heren 1 spelers krijgen meer voeding met de jeugdtopteams van onze club. Doordat we in de loop der jaren behoorlijk wat toptalent zijn kwijtgeraakt aan andere hoofdklasse clubs kan deze investering een goede bijdrage leveren aan clubtrouwheid, ambitie, samenwerken en professionaliteit die nodig is om de top te bereiken.

Topsportmentaliteit, discipline en lifestyle
In Oostenrijk zullen we met Heren 1 spelen tegen de Nationale ploeg van Oostenrijk en Wales, JA1 en JB1 zullen tegen jeugdselecties spelen en 2 clubteams. Daarnaast zal er getraind worden, maar is er ook ruimte voor besprekingen en teambuilding. Aandacht zal gelegd worden op de gebruikelijk aspecten als techniek en tactiek maar zeker ook op topsportmentaliteit, discipline en lifestyle.

Ondersteuners gezocht
Er zal voor deze trip trainingskleding geleverd worden door The Indian Maharadja, op deze kleding kunnen logo’s gedrukt worden van bedrijven die deze trip willen ondersteunen. Dit kan al vanaf € 250,00. De trainingskleding zal het gehele jaar gebruikt worden waardoor de ‘ondersteuners’ minimaal 1 jaar zichtbaar zullen zijn op en rond de Bossche hockeyvelden.

Wil jij o.a. deze professionele voorbereiding ondersteunen met jouw bedrijf? Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Reinier Hoogwout (06-16 59 44 20)

Wil jij o.a. deze professionele voorbereiding ondersteunen met jouw bedrijf? Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Reinier Hoogwout (06-16 59 44 20)


 

Ook nieuws inzenden?

Wil jij ook onze leden betrekken bij je bedrijf of wil je ander nieuws laten zien op de HockeySoos website? Dat kan, echter vinden we het wel belangrijk dat het nieuws een toegevoegde waarde heeft voor onze leden.

Mail ons en wij bekijken of het past op onze site. Nieuws aanvraag

Geplaatst in Sponsornieuws en getagd met , , .