Den Bosch Leert: hét echte Bossche congres

Op 4 oktober 2016 vindt het eerste echte Bossche congres ‘Den Bosch Leert’ plaats. Een congres dat alleen bezocht kan worden door mensen die in “onze stad” werken en/of wonen, of aan kunnen tonen dat ze enorm veel om deze stad geven.

Kijken in kansen
Het thema van het congres is “Den Bosch Leert Kijken in kansen”. Deze dag laten we je op verschillende manieren kennis maken met het nemen van initiatief, het zien en benutten van kansen, uit je comfortzone durven stappen, creatief denken en het lef hebben om fouten te maken. We schotelen je een afwisselend programma voor waarbij we naast een aantal zeer inspirerende sprekers ook ruimte nemen om de koppeling te maken naar jouw persoonlijke omgeving. Je bezoekt een aantal workshops op inspirerende plaatsen, luncht op een bijzondere manier, beleeft een battle tussen een jonge ondernemer die de wereld verovert en een criticaster en is er ruimte voor humor. En… het is Bosch: inhoudelijk goed maar ook gemoedelijk en gezellig.

Het programma: boeiende lezingen en persoonlijke workshops.


 

Ook nieuws inzenden?

Wil jij ook onze leden betrekken bij je bedrijf of wil je ander nieuws laten zien op de HockeySoos website? Dat kan, echter vinden we het wel belangrijk dat het nieuws een toegevoegde waarde heeft voor onze leden.

Mail ons en wij bekijken of het past op onze site. Nieuws aanvraag

Geplaatst in Sponsornieuws en getagd met , .